avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pretentii fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pretentii fond

Unul dintre parati intr-un proces civil poate depune pretentii fata de alt parat pentru a arata ca cererea reclamantului il vizeaza incorect ?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:39, 5 Octombrie 2012
Se poate printr-o cerere de aratare a titularului dreptului, prin chemarea in judecata a altor persoane sau de chemare in garantie veti putea indica persoana care se face responsabila pentru acele daune. Nu ati fost fost foarte explicit, asa incat si raspunsul este mult prea general.
nu sunteti explicit. nu prea se poate decat indirect. prin aratarea titularului dreptului sau un alt proces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interventie fortata handsu handsu Cum se explica notiunea de interventie fortata? (vezi toată discuția)
Chemare in garantie! camelia21 camelia21 Buna!Marturisesc ca am pierdut in fond intr un litigiu de munca!Nu am apucat sa chem in garantie pt mine o alta persoana ca nu am stiut ca trebuie chemata ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg termenii reclamanta-parata si parata-reclamanta pasalegaviorela pasalegaviorela Buna dimineata. va rog frumos lamuriti-ma ca m-am incurcat : cine este reclamanta -parata si parata reclamanta intr-un dosar ? Va multumesc anticipat . (vezi toată discuția)