avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru cresterea copilului

buna seara! am beneficiat pana acum de indemnizatie pt cresterea a 3 copii,as vrea sa stiu daca pot primi si pt al 4-lea,am inteles ca s-a dat o lege acum de curand in sensul acesta,este adevarat? multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:06, 6 Octombrie 2012
1. Inca nu a aparut legea in M.O.

2. La aparitia legii vom vedea ce prevede ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de cresterea copilului pana la 2 ani chihaia-dionisia chihaia-dionisia Buna ziua.Am o intrebare la care nu stiu unde as putea gasi raspuns.Este adevarat ca daca ai deja 3 nasteri nu mai beneficiezi de concediu de crestere a celui ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil bebe 2 catalinaciobanu catalinaciobanu Buna ziua, Eu beneficiez in prezent de indemnizatie 85 % pt crestere copil ( am un baietel de 1 an si 9 luni ) si sunt insarcinata in 7 luni. Urmeaza sa nasc ... (vezi toată discuția)
Mai pot primi stimulentul ? xyz2 xyz2 Am renuntat la concediul de ingrijire al copilului si am reintrat in activitate de o luna (dupa ce copilul a implinit un an) deoarece aici (la primarie) am ... (vezi toată discuția)