avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs sentinta penala- taxa de timbru?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs sentinta penala- taxa de timbru?

Am fost condamnat la 1 an cu executare pentru ca am circulat cu permisul suspendat. Am facut recurs , si , la depunere , mi s-a spus ca taxa de timbru mi se va comunica odata cu citatia . Azi am primit citatia , dar nu scrie nimic de taxa de timbru .
Oare nu se timbreaza recursul ?
Ma tem sa nu se respinga ca netimbrat ... va rog spuneti-mi ce pot face .
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:46, 5 Octombrie 2012
Nu aveti de achitat taxa de timbru.
Art. 15.-Legea 146/1997 privind taxele judiciare de timbru
Sunt scutite de taxe judiciare de timbru actiunile si cererile, inclusiv cele pentru exercitarea cailor de atac, referitoare la:
............................................
o)cauzele penale, inclusiv despagubirile civile pentru daunele materiale si morale decurgand din acestea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe judiciare mihaela_simion mihaela_simion am o intrebare : pt un proces penal ce taxe sa platesc?de timbru ceva? la ce pret sunt? multumesc (vezi toată discuția)
Taxa de timbru olivia stoicescu olivia stoicescu Institutia la care lucrez a primit de la aceeasi persoana (in decurs de cateva luni) 3 sesizari pt.nereguli constatate la o societate,deplasandu-se de fiecare ... (vezi toată discuția)
Daune morale - taxa timbru horia2010 horia2010 se plateste taxa de timbru sau jdiciar pentru suma pe care o ceri ca daune morale? (vezi toată discuția)