avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... premiere personal de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

premiere personal de intretinere

De la constituirea asociatiei, in fiecare an de Craciun si Paste, premiem personalul angajat pentru curatenie, hidrofor si gunoieri. In urma cu cinci ani s-a vandut un apartament, el fiind acum ocupat de mama proprietarei. Aceasta a platit toate cheltuielile pana anul trecut de Craciun, cand fara vreun anunt prealabil nu a mai platit cota de premiere. Crezand ca proprietara va remedia problema anul acesta de Paste a fost trecuta din nou cu suma aferenta premierilor si din nou nu a platit. Toti ceilalti locatari si-au manifestat din nou acordul pentru aceste premieri si pe viitor am hotarat sa platim doar ceilalti. Dar ce se intampla cu restanta? Cine o acopera. Acum exista un gol in fondul de rulment de 42 lei.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:38, 6 Octombrie 2012
Inteleg problema dar puneti intrebarea proprietarului, mamei proprietraului si vedeti ce spune.
Poate a uitat, poate nu a vazut bine pe lista de plata, poate nu stie ca este hotararea a adunarii generale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de craciun pentru administratorul asociatiei adina_75 adina_75 Buna ziua Aş dori să aflu care este baza legală a primelor de Craciun, Paşte,pe care le poate un administrator de asociatie precum si cuantumul ... (vezi toată discuția)
Cand decide comitetul si cand decide adunarea generala locatarx locatarx Buna ziua Sambata presedinta a afisat lista de plata pe Decembrie 2011si vad acolo jos la explicatii la cheltuieli comune \"Decoratiuni Craciun\". Mi se ... (vezi toată discuția)
Fond de premieri mikifulgutz mikifulgutz Va rog mult spuneti-mi, daca aprobam in adunarea generala a proprietarilor constituirea unui fond pentru premieri, aceste premieri sunt in vreun fel ... (vezi toată discuția)