avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine are intaietate in fata unui judecator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine are intaietate in fata unui judecator

Ma judec cu un cetatean pe un teren ce a apartinut parintilor mei. Ei au un act vanzare-cumparare emis in 1955. Celalalt cetatean are numai un proces verbal de punere in posesie dupalegea 18/1991.
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 22:53, 26 Ianuarie 2009
Nu se pune problema "cine are intaietate in fata unui judecator", ci probele care se aduc in sustinerea apararilor. In mod normal , contractul de vanzare - cumparare ar avea intaietate, dar conteaza si ce a sta la baza emiterii procesului verbal de punere in posesie in conformitate cu prevederile legii 18/1991.
Incercati sa va angajati un avocat.
Procesul se va intinde in timp.
Trebuie studiate actele.

avocat Claudiu Lascoschi
Buna ziua,

procesul verbal de punere in posesie se intemeiaza pe o procedura care presupune verificarea temeiniciei dreptului celui care este pus in posesie. Incercati sa nu plecati de la premisa ca toata lumea fura. Judecatorul stie f bine ce face iar deasupra lui mai sunt doua instante care il vor verifica.
Inarmati-va cu un avocat bun si cu rabdare si dc aveti dreptate SI PROBE ...veti castiga!
Succes!

av. Boncu
Aveti grija:
- in ce mod au pierdut propietatea parintii
- daca s-a formulat cerere de reconstituire a dreptului de proprietate de catre parinti/mostenitor in baza legii 18
- daca prin actiune ati cerut si nulitatea absoluta a P_V de punere in posesie..

subscriu la cele sustinute anterior ..ca aveti nevoie de ajutor specializat...avocat, pentru a preintampina neplaceri ulterioare....

av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii ContSters78406 ContSters78406 In urma cu 3 luni am vrut sa completez anexa 23 pentru o succesiune.Ajuns la notar mi se cereo adeverinta asupra unui teren daca este extravilan sau ... (vezi toată discuția)
Caut avocat din braila pt. reprezentare in instanta-recurs nate nate Buna ziua. Caut avocat din Braila pt. recurs, cu Autoritatea Romana Rutiera. Reprezentarea unei societati comerciale de transport in instanta, privind un ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva ... primaria refuza sa ia in considerare DaniEne DaniEne buna ziua. Numele meu este Ene Ionut Daniel si am o problema destul de complexa. Imi cer scuze pt acest mail destul de lung . Mama sotiei mele ( M. E.) ... (vezi toată discuția)