Buna seara,
Am niste datorii la intretinere , din motive obiective.Problema este ca nu pot scapa de ele deoarece majorarile si penalitatile lunare calculate de administrator lunar sunt mai mari decat intretinerea propriu-zisa din luna respectiva. Este normal ? Care este procentul maxim ,pentru penalitati ,care pentru majorari ?
Multumesc.
Penalizarea pe care o vedeti pe lista este calculata la intreaga restanta pentru 30 zile, deci nu este penalizarea la luna respectiva.
Deci, da, in cazul unor sume considerabile apar penalizari mai mari decat cota lunii respective, dar nu exista legatura intre una si alta.
Legal,asociatia de proprietari nu are dreptul sa aplice decat penalitati,in cuantum de maxim 0,2% pentru fiecare zi de intarziere,in temeiul disp art 49 din L nr 230/2007
Alte majorari nu se aplica la sume cu titlu de restanta
Penalizarile nu au voie sa depaseasca valoarea debitului la care au fost aplicate
Proces verbal
lulush
Buna ziua, am o rugaminte la Dvs. sunt proprietar de apartament si am rpces u Asociatia de Proprietari ,care mi-a calculat gresit penalizarile care sunt cu ... (vezi toată discuția)