avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cumpararea unei case
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cumpararea unei case

buna ziua as vrea sa stiu si eu daca sotia poate sa cumpere o casa numai pe numele ei si daca nu cum se poate face ca sa nu apara numele meu in acte escluzand divortu

va multumesc
si as mai avea o intrebare cum pot sa stiu daca casa pe care vreau sa o cumpar nu are ipoteca sau proprietaru daca are un imprumut cu ipoteca pe casa care o vinde

va multumesc :help:
Verificati la Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara (O.C.P.I.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa de un sot Mara 30 Mara 30 Va rog sa ma ajutati cu un sfat: sunt casatorita de 4 ani si doresc sa imi cumpar o casa care doresc [b]sa fie doar bunul meu propriu[/b], deoarece banii imi ... (vezi toată discuția)
Locuinta bun propriu daca se vinde in timpul casatoriei....? Zechino Zechino Bună ziua, Aș avea următoarea întrebare. Înainte de a mă căsători am dobândit o locuință care este numai pe numele meu, bun propriu. Între timp ... (vezi toată discuția)
Casatorie - bunuri proprii si comune in casatorie lore8000 lore8000 Buna ziua. In situatia in care o viitoare sotie detine inainte de casatorie o suma importanta de bani in banca sau o casa achizitionata inainte de ... (vezi toată discuția)