avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua!trebuie sa depun actele pentru indemnizatie dar am nevoie de o adeverinta de la angajator dar acesta si-a inchis firma si eu am intrat in somaj 6 luni din ianuarie , pe care l-am intrerupt pt. concediu de maternitate. cei de la somaj mi-au dat o adeverinta cf. legii dar mai am nevoie de completare de la celalalt angajator pe care nu il gasesc. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:32, 7 Octombrie 2012
Dacă angajatorul a fost o firmă privată, vă puteți adresa Inspectoratului Teritorial de Muncă din județul dumneavoastră pentru a obține o adeverință privind vechimea dumneavoastră la respectivul angajator, deasemeni vă puteți adresa Casei de pensii care vă poate elibera o adeverință privind stagiul de cotizare.
Cand a fost inchisa societatea la care ati lucrat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde imi fac rost de actele pentru somaj daca firma s-a inchis in timp ce eu eram in concediu de maternitate? ioanamariab ioanamariab Buna ziua Sunt din jud Mures, am lucrat la o firma 3 ani, in iunie 2012 am intrat in concediu de maternitate. Firma la care am lucrat a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)
Neeliberare adeverinta pentru somaj loory loory Mi s-a incheiat contractul de munca cf. art. 65 (1) in data de 05.03.2009. Angajatorul nu-mi elibereaza adeverinta pentru AJOFM din care sa reiasa ultimele 12 ... (vezi toată discuția)