avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indreptare Eroare Materiala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indreptare Eroare Materiala?

In urma a 2 erori materiale strecurate intr-un contract de vanzare-cumparare, autentificat la Notariat in anul 1991, privind suprafata imobilului si modul de dobandire al proprietatii al vanzatorului s-a incercat o indreptare a erorii materiale la notarul care a emis actul dar nu s-a reusit, acesta nu a mai vrut sa faca modificarea deoarece sunt multi ani care au trecut de atunci. In aceste conditii care ar fi modalitatea de rezolvare a problemei?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 11:49, 7 Octombrie 2012
Mergeti la alt notar din circumscriptia judecatoriei respective pentru a se cere de la arhiva Camerei Notarilor Publici actul duceti actele necesare pentru corectarea erorilor, adica actele care au stat la baza acelui contract la modul de dobandire si vi se face incheiere de rectificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare imobil cu mici erori georgianaflorina georgianaflorina Buna seara, Am achizitionat de curand o casa cu teren. La 3 zile dupa ce am semnat contractul am observat cu groaza cateva erori: numele fostului ... (vezi toată discuția)
Suprafata gresita in contract vanzare apartament automtics_rules automtics_rules In contractul de vanzare al apartamentului facut acum vreo 10 ani este trecuta o suprafata utila in mod corect si o suprafata locuibila prea mica(o greseala de ... (vezi toată discuția)
Adresa din procura este cea din b.i anterior Alina Roxana Dobrin Alina Roxana Dobrin Bună seara! Săptămână viitoare urmeaza sa vând apartamentul pe care il dețin cu soțul meu.El este plecat din țară,eu având procură notariala ptr ... (vezi toată discuția)