proastasatului a scris:
Am scris, cred, 2 sau 3 mesaje in total. gi_jane2 mi-a sters unul dintre ele, ca fiind offtopic. Inca sper ca ma aflu intr-o tara libera, in care imi pot exprima orice parere, cu conditia sa folosesc un limbaj civilizat si sa nu formulez acuzatii fara probe. Gresesc?
@
Interventie moderator
Forumul Avocatnet este dedicat discutiilor pe teme juridice. Daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, esti rugat sa parcurgi urmatoarele randuri, pentru a nu avea nici tu si nici noi neplaceri de vreun fel in viitor.
De la bun inceput trebuie sa lamurim un principiu: din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, pe care gazda are dreptul de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Asta nu inseamna ca forumul exista doar pentru noi însine, ci doar ca dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. Regulile de fata nu sunt menite sa limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar sa impuna anumite standarde in ceea ce priveste modul de comunicare pe forum. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos. Daca vreuna din aceste reguli nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni in nici un fel. Regulamentul de fata se aplica in egala masura si utilizatorilor forumului inregistrati inainte de data adoptarii sale, acestia acceptand tacit noul Regulament prin însasi actiunea de a posta. Orice membru nou al forumul Avocatnet trebuie sa respecte, fara nici o rezerva, prezentul Regulament.
www.avocatnet.ro/content/tag...