avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Daca o firma este in faliment poate participa la ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Daca o firma este in faliment poate participa la licitatii?

O firma aflata in faliment din anul 2010, cu domeniul de activitate principal, vanzari bauturi alcoolice ....au licitat si castigat in acelasi timp administrarea unui bloc.
E posibil asa ceva? Daca nu, va rog mult sa-mi spuneti unde ne putem adresa.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:32, 8 Octombrie 2012
Exista posibilitatea ca acea firma sa se afle sub incidenta Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei si sub controlul unui administrator judiciar si/sau a unui administrator special avand un plan de reorganizare validat de adunarea generala a creditorilor si a judecatorului sindic sa poata avea asemenea activitati.
malina_alina33 a scris:

O firma aflata in faliment din anul 2010, cu domeniul de activitate principal, vanzari bauturi alcoolice ....au licitat si castigat in acelasi timp administrarea unui bloc.

Art 35 din L nr 230/2007
Pentru activitatea de administrare care include activitati de administrare tehnica,de contabilitate si casierie,asociatia de proprietari poate angaja fie persoane fizice atestate pentru functia de administrator de imobile,fie poate incheia contract de administrare cu persoane juridice specializate si autorizate,care au ca obiect de activitate numai domeniul asociatiilor de proprietari ori care au ca activitate principala administrarea imobilelor pe baza de tarife saui contract

Din precizarea dvs rezulta aspecte neclare "au licitat si castigat in acelasi timp administrarea unui bloc"...
responsabilitatea prestarii activitatii de administrare imobile nu se executa prin procedura de executare silita
Precizati ca obiectul de activitate principal vanzari bauturi alcoolice...nu este echivalent cu autorizarea de administrare imobile
Pentru clarificarea situatei se impune contactarea serviciului specializat din primarie care detine evidenta administratorilor de imobil-persoane fizice si juridice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa - schimbare administrator judiciar Daniela Sogor Daniela Sogor Buna seara, Sunt administratorul si asociatul unic al unei societati pentru care am depus in august 2010 cerere de intrare in insolventa, procedura generala. ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventa ginnyy ginnyy Am un colaborator impotriva caruia s-a deschis procedura insolventei si i-a fost admins planul de reorganizare. Potrivit contractului pe care il am cu acesta, ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca Aura Pop Aura Pop Buna ziua Lucrez la o regie autonoma care de curind a intrat in insolventa , eu am nascut si intru in concediu de crestere copil , mi se poate ... (vezi toată discuția)