avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum pot trece de la venit in sistem real la norma de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum pot trece de la venit in sistem real la norma de venit

Buna seara. Un PFA cu domeniul de activitate productie si comercializare plante ornamentale achita anual impozit pe venit in sistem real. Am observat ca din 2011 a fost introdusa posibilitatea optarii pentru impozitare la norma de venit pentru activitatile agricole in care se incadreaza si activitatea PFA-ului. Unde ma pot adresa, ce trebuie sa depun si pana la ce data, pentru a putea trece la norma de venit? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: flodan , utilizator 09:05, 8 Octombrie 2012
Multumesc pentru raspuns, insa intrebarea era pentru cazul invers - de la sistem real la norma de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit in sistem real pfa IrinaMona IrinaMona Buna ziua. Am o intrebare. O PFA ce coduri CAEN trebuie sa aiba pentru a intra in sistemul real de impozitare? Daca are un cod care se integreaza in sistemul ... (vezi toată discuția)
Încasare după desființare pfa Alex265 Alex265 Bună ziua. Sunt PFA și am colaborat cu o companie căreia i-am emis 2 facturi lunile trecute care încă nu au fost achitate. Din diverse motive, vreau ... (vezi toată discuția)