avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumparare furat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumparare furat

in timpul procesului de divort sotul face disparut contractul de vanzare-cumparare al imobilului incheiat pe numele ambilor soti si sustine ca este unic proprietar. hotararea de divort este acum definitiva si irevocabila, insa sotia nu isi poate schimba numele fara contractul de vanzare-cumparare in original si nu exista nicio posibilitate ca sotul sa se induplece sa ii dea contractul. fie incearca sa vanda singur apartamentul, partajul nefiind inca deschis (nu stiu daca o sa reuseasca dar sunt convinsa ca o sa incerce), fie e inca una din multele lui sicane.
contractul a fost incheiat prin RADETAFL si cumparat in rate de la CEC iar sotia are o amarata de copie xerox dupa o singura pagina din stufosul contract in care apare mentiunea cumparat in rate prin CEC, achitat integral, descrierea imobilului si semnaturile ambilor soti.
cum ar trebui sa actioneze sotia pentru a-si putea schimba numele si pentru ca mai apoi in cursul procedurii de partaj sa nu intampine dificultati?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:35, 8 Octombrie 2012
Daca sotia este trecuta in actul de achizitie apartament iar documentul este notat la OCPT,aceasta pentru preintampinarea vanzarii apartamentului,poate solicita la OCPT notarea litigiului,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament fara partaj samire07 samire07 Buna ziua .Va rog sa ımi dati un sfat ın legatura cu vanzarea unui apartament fara partaj.ın 1997 am cumparat un apartament prin credit de la ... (vezi toată discuția)
Coplatitor prima casa Remes Remes Buna ziua, am contractat impreuna cu viitoarea sotie un credit prima casa in care ea este titularul de cont si eu coplatitorul. Am achizitionat un apartament ... (vezi toată discuția)
Partaj vanzarea apartament Arghir Arghir Am o anume problema...am fost informat de mai multi avocati in privinta asta dar fiecare cu o parere diferita. Situatia fiind: Parintii mei au divortat ... (vezi toată discuția)