Buna ziua!
Nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: doresc sa instalez o centrala termica pe gaz. Am contactat o firma care este autorizata pentru montare, punere in functiune, verificari periodice, etc pentru a-mi realiza instalatia termica in apartament. Dupa ce au venit si au facut masuratori, le-am spus ce doresc, in sfarsit am cazut de acord ca sa fac acest lucru cu firma respectiva. Apoi m-am dus la firma sa semnez un contract, crezand ca asa se procedeaza. Mi s-a spus ca nu e nevoie de contract, sa achit centrala termica pe gaz si cam in 3 saptamani vor veni sa faca lucrarea. Am achitat centrala si nu am ridicat-o. Nu asta e problema, o vor aduce cand vor incepe lucrarea. Intrebarea mea este: trebuie facut un contract pentru realizarea acestei lucrari? Si inca ceva: factura si chitanta pentru centrala au data gresita: in loc de 19.09 data este 19.07. Am fost la firma si mi-au modoficat data pe factura si chitanta, mentionand alaturi "data modoficata" semnatura si stampila. Este in regula asa?
Astept lamuriri
Multumesc!
Eu personal as incheia contract ferm, care sa mentioneze clar: conditiile tehnice de realizare a lucrarii, termenele de executie, conditii de garantie pentru manopera, materiale folosite (teava de cupru sau polipropilena, etc) penalitati aplicabile etc. Daca materialele sunt incluse, cantitati, preturi, certificate de calitate,, ... asa e "sanatos".
Faptul ca au modificat ulterior factura, daca s-a pus stampila pe modificare, in final este ok.
Multumesc,