Buna ziua,
Suntem 2 prieteni si seara trecut intr-un moment d inconstienta am fost la o benzinarie cu o masina cu nr false,am bagat benzina si am plecat.cativa metri mai inkolo un echipaj d politie ne-a oprit pt un control de rutina .in timpul verificarii un angajat al benzinariei a venit si i-a spus politistului c s-a intamplat..auzind acestea politistul l-a luat p sofer si p angajatul benzinariei si i-a dus la sectie pt a da declaratie..akolo soferul a declarat urmatoarele:intrand in bnzinarie pasagerul din dreapta a coborat si a alimentat cu benzin.iar soferul a coborat si el si a sters geamul.dupa care au plecat fara sa plateasca..dupa diferite verificari politistii au sesizat k placutele d inmatriculare ale masini apartineau altei masini..iar angajatul benzinariei a depus si el plangere impotriva noastra declarand cele intamplate.(cateva detalii importante:.la sectia d politi au fost facute poze, la benzinarie sunt camere,.suma datorat a fost restituita, nici eu si nici pietenul meu nu am mai avut antecedente).va rog sa ma lamurit daca se poate c se va intamopla cu cel care a alimentat masina si cu soferul c se va intampla cu permisul sau si c pedeapsa va primi pentu numerele false.care sunt sfaturile dumneavoastra si cum credeti k se va finalize cazul din cele relatate.