avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Document vanzare produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Document vanzare produs

Buna ziua,

Exista vreun document legal pe care sa il putem oferi clientilor atunci cand achizitioneaza un produs prin care sa recunoasca ca i-au fost aduse la cunostiinta metodele de utilizare, depozitare etc si ca daca nu respecta aceste indrumari si strica produsul garantia se anuleaza?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:06, 8 Octombrie 2012
Folositi certificatul de garantie in care specificati aceste instructiuni.
Avem deja un certificat de garantie dar se ofera numai anumitor produse. Acest act despre care vorbesc eu este aditional, si am vrea sa fie oferit tuturor produselor, evenual primit impreuna cu bonul. Sa fie mic nu mare cat un certificat intreg de garantie.
Nu stiu daca exista sau cum sa se numeasca, eventual ar putea fi un fel de acord?

Multumesc!
Cum v-a spus si george_neagu, este vorba despre instructiuni de folosinta sau de utilizare, care trebuie sa insoteasca garantia. Nu puteti prezenta instructiunile verbal iar clientul sa semneze ca a luat la cunostinta :)

Atata timp cat spuneti ca aveti nevoie de el pentru produse la care nu oferiti garantie, nu vad la ce v-ar folosi. Dati mai multe detalii, poate nu intelegem intrebarea dumneavoastra.
Ce produse vindeti fara garantie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorul poate sa nu ofere garantie la produse la care producatorul ofera doar 2 saptamani. Octavian1978 Octavian1978 Comercializez o serie de instrumente stiintifice si senzori, importati din China. Producatorul ofera 2 saptamani garantie - practic sa verifici individual ca ... (vezi toată discuția)
Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)
Garantie incaltaminte 30 sau 60 zile cyan cyan Legea 449/2003 Art. 17. - Consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate [b]în termen de două luni de la data la care a ... (vezi toată discuția)