avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare cod CAEN la SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare cod CAEN la SRL-D

Buna ziua. Am deschis acum ceva vreme un SRL- D si am pus toate cele 5 grupe de CAEN. Acum as vrea sa modific unul din ele. Este posibil ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: rusumarketing , utilizator 15:32, 8 Octombrie 2012
Obiectul principal de activitate se poate inlocui cu un altul iar cele secundare se pot radia, sau puteti pur si simplu sa adaugati altele la cele deja existente
Pai din ce am citit , spune ca la SRL Debutant nu poti avea mai mult de 5 grupe de cod CAEN
Rectific, nu am citit cu atentie. Puteti inlocui una din grupe o alta din cele permise de lege
Important este ca se poate. Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen lucutza55 lucutza55 buna ziua. am mare nevoie de o lamurire. in ordonanta de infiintare a srl-d se spune ca sunt admise 5 grupe de activitate prevazute de clasificarea ... (vezi toată discuția)
Srl-d: modificare coduri caen bogdanch bogdanch Am inregistrat un SRL-D. Mi-am definit cele toate cele 5 domenii de activitate / coduri CAEN permise la infiintare. Pot sa mai adaug si altele dupa ... (vezi toată discuția)
Pot prelua un srl-d? dong_yi dong_yi Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca pot prelua un SRL-D daca indeplinesc conditiile de infiintare (sub 35 de ani si sa nu mai fi avut firma). De asemenea va ... (vezi toată discuția)