avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Noua lege a pensiilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Noua lege a pensiilor

Buna ziua,

va scriu in legatura cu noua lege a pensiilor si faptul ca a cumulat grupa 1 cu grupa 2....iar reducerea ramane foarte mica....astfel incat angajatul care a contribuit, va iesi la pensie cu 2 ani inainte de limita de varsta.
Am citit pe internet, am vazut ca exista in tara un numar foarte mare de angajati in aceasta situatie. Ce se poate face? Nu putem actiona ministerul in justitie?
este inadmisibil, oamenii au contribuit in toti acesti ani, iar acum li se retrage un drept castigat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:52, 8 Octombrie 2012

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala valighitza valighitza Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti daca perioada de 6 ani cat am lucrat ca sef de ferma zootehnica, in perioada 1978-1984 se considera ca numar de ani mai mult ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii - a dodorel62 dodorel62 As dori sa stiu daca cumva sa modificat legea pensionari si la iesirea la pensie nu s-ar mai lua in calcul toti ani lucrati in grupa a - II - a si s-ar lua in ... (vezi toată discuția)
Modificare legea pensiilor 2013 - grupa i de munca dupa 2001 clauaime clauaime Buna ziua, Anul acesta fac 50 ani, am 30 de ani lucrati din care 18 ani de gr1 acumulati din 1983 pana in 2001. Sunt femeie deci ar trebui sa ies la pensie ... (vezi toată discuția)