Buna ziua
Am facut si eu un apel la divort si judecatoarea nu a lasat reprezentantul meu sa vorbesca pe semne ca nu este buna procura . Ia sa lasat 5 zile termen sa depuna motivele de recurs.
Multumesc.
[Mesaj editat - În forum nu se stabilesc relaţii profesionale]
1) dacă dvs susțineți că ați ”făcut un apel la divorț” : când s-a judecat și ați ajuns deja la recurs ?!
2) când ați declarat recurs ?!
Concret : ce anume ajutor doriți/cu privire la ce, concret ?! apel ? recurs ? Redactare apel, recurs, susținere integrală în proces ? totul depinde de la caz la caz ?
Dosarul este la tribunalul bucuresti si sa udecat pe data de 8 oct. Divortul a fost judecat dar nu mi-a convenit decizia si am facut recurs/apel ( nui tot una?) . Da a-si dori redactarea recursului , motivele sa vad daca imi aproba sau nu .
apelul şi recursul nu-i tot una, nici ca nume, nici ca o cale de atac, nici ca efecte, condiţii, motive de atac, nici libertăţi procesuale, efecte obţinute etc etc.Pt redactarea unui eventual recurs în cauza dvs. NU trebuie să vă aprobe nimeni, e doar necesitate şi liberul arbitru al celui în cauză.O zi senină!