avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune loc veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune loc veci

Pe cati ani se concesioneaza un loc de veci unui beneficiar al decret 118/90 ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:22, 8 Octombrie 2012
Locul de veci se concesioneaza pe o perioada initiala de 7 ani cu posibilitatea modificarii acestei durate, la cererere si daca solicitantul indeplineste conditiile de prelungire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci fara acte - intrare in legalitate marshanna marshanna Buna ziua, Este vorba despre un loc de veci ale carui acte nu stiu pe unde ar putea fi. Asadar, in urma cu vreo 50 de ani, familia de pe mama mea a ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate loc de veci cimitir bcory bcory Buna ziua, In anul 1944 bunica mea primeste printr-un act de donatie un loc de veci in cimitir, pe teren fiind construite un cavou si 2 locuri. Se precizeaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am mostenit un loc de veci in cimitirul sf. gheorghe ... dumitruvpopescu dumitruvpopescu Buna ziua. Am mostenit un loc de veci in Cimitirul Sf. Gheorghe din Pitesti. De unde as putea sa obtin contul bancar pentru a putea face plata taxei online ... (vezi toată discuția)