Poate sunt ajutat cu un sfat.
Am o casa la tara unde nu locuiesc. Cand nu am fost acolo, vecinul a daramat o parte din gardul comun (motivand ca il repara). Dupa o vreme (in care nu a fost gard) , a reconstruit gardul dar cum a considerat el ca trebuie sa arate (gard de gradele). Care este modalitatea corecta de masurare si ce institutie se ocupa cu acest lucru astfel incat sa am proprietatea scrisa in cadastru?
Va multumesc.
Daca nu aveti cadastru si intabulare, luati legatura cu un tehnician cadastrist pt.efectuarea masuratorilor.Sa fie autorizat.Intrati pe site-ul OCPI,aveti acolo mai multe informatii.
Din cate stiu eu, pentru edificarea unui gard va trebui o aprobare de la primarie, aprobare ce se da in baza unui proces verbal de buna vecinatate cu dvs.
Sunt surprinsa sa vad ca domnul care solicita un sfat cu privire la incalcarea propr.invocate nu face nici o referire la obl.domniei sale de a contribui la repararea gardului comun . Deocamdata inteleg ca celalalt coproprietar si-a adus contributia financiara dar este suspectat de incalcarea proprietatii.