avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incalcare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incalcare proprietate

Poate sunt ajutat cu un sfat.
Am o casa la tara unde nu locuiesc. Cand nu am fost acolo, vecinul a daramat o parte din gardul comun (motivand ca il repara). Dupa o vreme (in care nu a fost gard) , a reconstruit gardul dar cum a considerat el ca trebuie sa arate (gard de gradele). Care este modalitatea corecta de masurare si ce institutie se ocupa cu acest lucru astfel incat sa am proprietatea scrisa in cadastru?
Va multumesc.

Avem cadastru si intabularea. In acest caz?
Ultima modificare: Luni, 26 Ianuarie 2009
tata_dorel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 23:21, 26 Ianuarie 2009
In care caz?Dvs trebuie sa stiti mai bine daca ati facut aceste demersuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru mincinos+actiune in revendicare ? dumitru2000 dumitru2000 X a intocmit cu ajutorul expertulului cadastrist o documentatie cadastrala care cuprinde si o parte din terenul vecinului Y. Y nu are cadastru facut. X a ... (vezi toată discuția)
Salut.. am cumpărat în 2018 o proprietate, iar din luna august ... Marianade Marianade Salut.. Am cumpărat în 2018 o proprietate, iar din luna august a acestui an vreau să fac o dezmembrare de teren , dar mă pomenesc cu răspuns la cerere. ... (vezi toată discuția)
Cadastrul vecinului intocmit gresit Silvia25 Silvia25 Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie: Vecinul meu si-a intocmit cadastrul in anul 2007 si a fost intocmit gresit deoarece punctele ... (vezi toată discuția)