Bună seara..dacă am de plata o amendă judiciară,conform hot.din a 11.2010 finală,dar nu am reuşit să plătesc până acum,va fi calculat ceva,dobânzi,indice de inflatie,scuze:P...??#-o
Mulţumesc ptr răspuns...încă o chestiune dacă este timp...in cazul in care începând cu 1 ian 2004 am avut de plata un impozit pe venit din activităţi comerciale(pfa),dar in necunoştinţă de cauza,adică nu am fost la curent cu activitatea contabil-financiară ce trebuia efectuată la acel moment,ţinând cont de faptul că in 2003 pfa si a încetat activitatea,nu am avut cunoştinţă de acel impozit ,nu am fost anunţat pe nici o cale ,decât ulterior adică in 2010 când am fost să ridic ptr a două oară o adev de venit(deci cu ceva luni in urmă tot in acel an nu am fost anunţat că am datorii) si cred că deoarece pe lângă acel impozit+recalculari foarte mari au "venit"si acele cheltuieli judiciare....ce pot face....a trec destul timp adică perioada de prescriere,nu? Un ajutor va rog chiar materializat in ideea de a angaja pe cineva ptr consiliere ,avocat financiar,....mulţumesc mult
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Prescriptiile
aadrian74
Bună,îmi poate spune cineva care sunt situaţiile in care impozitul pe venituri din activ comerciale se prescrie...sau poate e mai simplu prez situaţiei in ... (vezi toată discuția)