avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli judiciare

Bună seara..dacă am de plata o amendă judiciară,conform hot.din a 11.2010 finală,dar nu am reuşit să plătesc până acum,va fi calculat ceva,dobânzi,indice de inflatie,scuze:P...??#-o
Cel mai recent răspuns: aadrian74 , utilizator 18:03, 9 Octombrie 2012
Nu
Mulţumesc ptr răspuns...încă o chestiune dacă este timp...in cazul in care începând cu 1 ian 2004 am avut de plata un impozit pe venit din activităţi comerciale(pfa),dar in necunoştinţă de cauza,adică nu am fost la curent cu activitatea contabil-financiară ce trebuia efectuată la acel moment,ţinând cont de faptul că in 2003 pfa si a încetat activitatea,nu am avut cunoştinţă de acel impozit ,nu am fost anunţat pe nici o cale ,decât ulterior adică in 2010 când am fost să ridic ptr a două oară o adev de venit(deci cu ceva luni in urmă tot in acel an nu am fost anunţat că am datorii) si cred că deoarece pe lângă acel impozit+recalculari foarte mari au "venit"si acele cheltuieli judiciare....ce pot face....a trec destul timp adică perioada de prescriere,nu? Un ajutor va rog chiar materializat in ideea de a angaja pe cineva ptr consiliere ,avocat financiar,....mulţumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptiile aadrian74 aadrian74 Bună,îmi poate spune cineva care sunt situaţiile in care impozitul pe venituri din activ comerciale se prescrie...sau poate e mai simplu prez situaţiei in ... (vezi toată discuția)
Prescrierea impozitului pe venituri din activitãþi comerciale aadrian74 aadrian74 În dec 2011 am fost să cer o adev de venituri şi am aflat cu stupoare ptr prima dată că am de plata imp plus dobânzi şi penalizări la acesta din anul ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre declaratia 200 pfa simioana69 simioana69 Buna ziua , am incheiat anul trecut colaborarea cu un ifn ptr care mi-a fost eliberata adeverinta cu venitul brut , deoarece imi retineau ei impozitul 16% ... (vezi toată discuția)