avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu, ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu, ore suplimentare

Buna ziua, v-as ruga sa-mi oferiti putin ajutor in urmatoarea problema: daca am efectuat ore suplimentare si in perioada pana cand ar trebui sa le efectuez (60 zile calendaristice de la pontarea acestora) vreau sa-mi iau concediu si nu zilele de recuperare, am voie? Mai clar, daca am si ore suplimentare si CO, am optiunea sa aleg, sau neaparat eliminate orele suplimentare si apoi CO?

Cu multumiri anticipat
Cel mai recent răspuns: omiduta7477 , utilizator 11:53, 9 Octombrie 2012
Nu exista nicio ordine cronologica pe care trebuie s-o respectati in acest sens .. avand in vedere ca legea nu obliga ca mai intai sa se compenseze munca suplimentara si apoi sa va luati CO, intrebarea daca s-ar pune nu ar avea niciun efect juridic ...
Ok. Am intles. Multumesc mult pentru raspunsuri. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna si ore suplimentare ContSters276586 ContSters276586 Din anul 2012 mi-au ma-i ramas 16 zile concediu de odihna si 55 de ore suplimantare.Am stat acasa pentru sarbatorile de iarna 2012-2013, 7 zile.Mi-au spus de ... (vezi toată discuția)
Probleme urgente cu concediul BadoiAndreea BadoiAndreea Buna ziua, am sa va detaliez problema mea in speranta ca cineva ma va putea ajuta. Lucrez de la ora 09 la ora 21, o zi da - una nu. Colega mea are acelasi ... (vezi toată discuția)
Concediu anul anterior Mihai_Iulian Mihai_Iulian Buna ziua, Anul trecut prin noiembrie-decembrie am fost anuntati sa ne luam concediul \\" pe foaie\\" si sa venim la munca, pentru ca la momentul acela din ... (vezi toată discuția)