avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... solicitare arhiva instanta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

solicitare arhiva instanta

Buna ziua .Am o intrebare si solicit o solutie pt.urmatoarea inprejurare.Am fost la arhiva instantei cu scopul
de a afla informatii privind stadiul unei cauze .Nu stiu din ce cauze doamna grefier era foarte iritata si practic a refuzat sa-mi acorde informatiile solicitate.In conditiile in care nu respecta prevederile art.62 lit.e sig din regulamentul de functionare ,.unde si in ce forma pot depune o sesizare privind comportamentul acestui functionar care, desigur ,este in slujba cetateanului.
Cel mai recent răspuns: Morina_60 , utilizator 22:52, 9 Octombrie 2012
poate vi ”se pare” dvs. că funcționarul bugetar plătit din banii cetățeanului, grefiera în cauză era . . ori s-a purtat . . . sau era-n ”slujba” cetățeanului etc etc Ca să trecem de la glumă la practic : depuneți prin serviciul Registratură o Plângere către Președintele instituției împotriva distinsei funcționare.Solicitați-i sancționarea domniei sale-grefiera (poate aveți cumva și ceva probe-alți funcționari etc).Termen obligatoriu de răspuns către dvs. interiorul a 30 de zile de la primirea plângerii dvs.Dacă nu vă ia în seamă, chemați pe Contencios Administrativ în judecată pe conducătorul instituției.Veți câștiga cu siguranță.
Incep si multumesc pt.raspunsuln53 ,apreciez si glumele ,dar sigur acest functionar era si ramane in slujba cetateanului .Sigur este o solicitare refuzata ,in Drept am si amintit temeiul juridic.Ca si constatare observ existenta institutiei grefierului sef ,a sefului de sectie si a presedintelui institutiei.Poate asteptam un raspuns procedural la situatia data si sigur astept si alte opinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema de etica am am Daca seful dvs. v-ar interzice sa va prezentati intr-un dosar in care sunteti parat, si sa nu faceti nici un fel de aparari, cum ati proceda? As vrea pareri ... (vezi toată discuția)
Se poate depune o plangere contraventionala direct pe e-mail-ul instantei, cu semnatura electronica atasata? giv giv Este valabila - din punct de vedere procedural - plangerea contraventionala depusa pe adresa de email a judecatoriei competente sa judece cauza specificata pe ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu MariusMariusM MariusMariusM Buna ziua. Incepand din vara anului trecut mi-a fost diminuat salariul in mod repetat, ajungand si pana la 50%. De fiecare data cand solicitam un raspuns in ... (vezi toată discuția)