avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Raspunderea unui fost administrator de srl
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Raspunderea unui fost administrator de srl

Buna seara! Un fost administrator de srl raspunde pentru datoriile salariale din timpul mandatului sau, ce nu sunt achitate la stat? Dar pt datoriile la furnizori? Ce se poate intampla? Mentionez ca el a iesit de curand din societate iar peste o luna de zile firma este chemata in instanta pentru deschiderea falimentului de catre un furnizor neachitat.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:52, 9 Octombrie 2012
Raspunsul privind angajarea raspunderii persoanelor care au dus la starea de faliment a unei societati si aceasta le este imputabila, il gasiti in Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei la art. 138.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare-intrebatoare razvanrares razvanrares cine raspunde pentru datoriile firmei intrata in insolventa,administratorul?sau ce se mai intampla de la numirea lichidatorului.dar daca platim datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorii in mall eriklud eriklud Buna Ziua! Din pacate asta e situatia in care am ajuns: Magazinul nostru de imbracaminte nu aducea profit de circa un an, si totusi nu am renuntat la el... ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre insolvabilitate si faliment alinastef1003 alinastef1003 va rog sa-mi spuneti care este diferenta intre insolventa si faliment? fima la care lucrez ar putea fi declarata falimentara si as vrea sa stiu daca lucrul ... (vezi toată discuția)