avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Buna ziua!
Am o mare rugaminte la dvs., am nevoie de un sfat: la societatea unde lucrez am un angajat in functia de director adj.care nu are functia de baza la societatea noastra, e angajat cu program de 4 ore/zi. S-a descoperit ca avea in laptop toate facturile emise de societate, la care el nu avea acces. Directorul gen. vrea sa-i desfaca CIM, eu i-am spus ca sol. cea mai buna ar fi sa-i desfiintam postul, numai ca in acest caz trebuie sa-i dea un sal.compensatoriu si nu vrea. Atunci trebuie sa-i desf CIM pe motive disciplinare, trebuie sa-l convocam la sediu, sa stabilim comisia,etc. Problema mea este ca acest individ nu a semnat ca a luat la cunostinta prevederile ROI. N-a vrut sa semneze si eu n-am anuntat mai sus. Exista vreo scapare?
Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: adelina_71 , utilizator 11:43, 26 Ianuarie 2009
Buna ziua.In momentul in care a refuzat sa semneze erati singura sau mai erau cineva prin preajma?
Mai era un coleg, cel care se ocupa de SSM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea suspendarii si neprezentarea la servici crmnradu crmnradu Buna ziua! Data de 23 martie 2012 a fost ultima zi de concediu fara plata a unei angajate; concediu ce se tot prelungeste din 60 in 60 de zile din luna iulie ... (vezi toată discuția)
Transmitere convocare pentru cercetarea disciplinara anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este baza legala, in care se specifica faptul ca aceasta convocare trebuie transmisa salariatului prin posta cu ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate intocmire decizie..... alex85 alex85 Cine poate fi tras la raspundere pentru intocmirea gresita a unei decizii de sanctionare? Pun aceasta intrebare deoarece directorul societatii la care lucrez ... (vezi toată discuția)