avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca la nivel national
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca la nivel national

Buna ziua!
Imi puteti spune daca in acest moment exista un contract colectiv de munca la nivel national in vigoare si care este acela?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andig , utilizator 13:20, 10 Octombrie 2012
In prezent, nu exista un contract colectiv de munca la nivel national in vigoare. ... Fostul CCMN a incetat sa-si produca efectele la 01.01.2011.
Asa auzisem si eu dar nu aveam certitudinea ca asa este. Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea unui salariu mediu pe societate la nastere dianacrystyna dianacrystyna Buna ziua, M-ar interesa daca mai este valabila si in baza carei legii acordarea unui salariu mediu pe societate salariatei care naste in decursul anului ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu cici_ka cici_ka Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca la incetarea contractului individual de munca din motive ce nu ţin de persoana salariatului, acesta mai beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Litigii rusflorentina2007 rusflorentina2007 Buna ziua, avem un litigiu cu un fost sofer care solicita drepturi salariale perioada 2008-2011) calculate conform Contractului colectiv de munca la nivel ... (vezi toată discuția)