avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... disponibilizare in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

disponibilizare in CCC

Buna ziua
Sunt in concediu de crestere copil si vreau sa stiu daca angajatorul ma poate disponibiliza in perioada aceasta. Sunt angajata la o institutie bancara, iar aceasta va fi cumparata de o alta. In aceasta situatie, avand in vedere schimbarea conducerii, ma poate disponibiliza in CCC ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 14:52, 10 Octombrie 2012
Puteti consulta prevederile OUG. 111/2010, modificat[ si completata pana la 30.09.2012,la art.25, alin 2 sunt prevazute obligatiile angajatorului !
Atata timp cat sunteti in CIC nu va poate trimite citatie acasa sa va spuna ca va da afara :)
Este obligat sa va reia contractul la terminarea concediului si dupa aia va poate da afara, pe motiv de restrangere activitate/ restructurare/ desfiintarea postului, etc....:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi disponibilizata in timpul concediului de ingrijire copil (2 ani)? TeodoraRaluca TeodoraRaluca Buna ziua, ma intereseaza in conditiile actualului cod al muncii in ce masura pot sta linistita acasa in CIC (doresc sa stau toata perioada de doi ani), ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic (ccc) ANCA2910 ANCA2910 Buna ziua, Doresc o lamurire asupra situatiei in care ma aflu: In anul 2004 m-am angajat la o firma privata, (eram 3fete si 3 posturi identice). In timp ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la locul de munca dupa cic mireaclaudia mireaclaudia Intr-o institutie publica peroanele care sunt angajate pe baza de contract individual de munca si se afla in concediu de crstere a copilului pot fi date afara ... (vezi toată discuția)