avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Buna ziua, o intrebare mi sa blocat contul de salariu , ne fiind instintat la unitatea la care lucrez cu poprire pe salariu ci cu blocarea contului direct, am fost la banca si mi sa comunicat ca un executor judecatoresc m ia pus poprire direct pe cont ,mi sa calculat de catre banca 30% sa se duca bani direct in contul executorului, si restul sumei mi sa deblocat. Va intreb banca are voie sa imi calculeze suma ce ii revine executorului si de ce nu a trimis angajotorului, pt. poprire ? ce solutie imi dati pt. a rezolva cazul ca mai am si alte banci neplatite , cu executare, si daca se va putea sa fac un cumul pt. toate bancile pe salariu ? as putea sa ma prea o firma de recuperare cu toate bancile neachitate pt. preluare cum ma puteti sfatui ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:14, 11 Octombrie 2012
Daca apreciati ca detineti motive intemeiate puteti formula contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate negocia suma aflata in executare silita popanlili popanlili Buna ziua! am avut un credit in valoare de aprox 1000 de lei.pt ca nu am platit acum sunt in executare silita iar suma totala este de 3080 lei.Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, an primit o poprire in luna decembrie pe 15, direct in contul ... DanMog DanMog Buna ziua, An primit o poprire in luna decembrie pe 15, direct in contul Ing unde mi se vireaza salariu (asa am aflat, nu am avut idee de instintarile din ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Adrian_Y Adrian_Y Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitoare la urmatoarea situatie: In urma cu un an mi s-a instituit o poprire pe salariu (30%). Aceasta ... (vezi toată discuția)