avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto1
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto1

Buna seara a recuperat cineva banii pe taxa de poluare ?ce si cum ati facut pentu a recupera banii?
Cel mai recent răspuns: MIV , utilizator 21:08, 10 Octombrie 2012
Dap i-am recuperat, adika i-am si inacasat!!! Am mers la un avocat care s-a ocupat de absolut tot! Am primit inapoi taxa, cheltuielile de judecata chiar si cele din recurs si avocatul mi-a calculat si dobanda la zi ...si pe aia am incasat-o . Singura problema a fost ca a trebuit sa-mi fac cont la o banca in care finantele mi-au virat banii. Totul a durat cam 6 luni si cu dl avocat m-am vazut doar de doua ori, nu am avut nici o bataie de cap!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare lorecriss lorecriss Buna seara! In 2010 am platit 2600 lei taxa de poluare,doamnele de la finante mi-au spus ca din aceasta suma nu pot recupera nimic,vreau sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare platita in 2010, cum fac? underworld underworld Am cumparat in 2010 un autoturism din Romania, [b]neinmatriculat[/b] pana atunci si am platit taxa de poluare. Acum, in februarie 2012, doresc sa cer ... (vezi toată discuția)