avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs

Am o intrebare pot eu sa depun singura recursul? Daca da unde trebuie sa il depun avand in vedere ca procesul a avut loc la Judecatorie? Procesul a fost pentru un imobil pe persoana fizica insa l-am pierdut pentru ca nu am depus dovezile necesare. Mentionez ca noi am deschis procesul impotriva primariei pentru anularea unui proces-verbal primit de la primarie. Respectivul proces-verbal a fost intocmit pe numele meu iar cladirea nu a fost si nici nu este pe numele meu. Sper ca aici este locul potrivit pentru a posta acest subiect.
Cel mai recent răspuns: Oana Istina , Consilier juridic 14:26, 29 Ianuarie 2009
Recursul se depune, in cazul dvs., la Judecatorie, in termen de 15 zile de la comunicarea hotararii pronuntate la fond.
Precizez ca nu este necesar sa va prezentati personal la judecatorie puteti inainta recursul prin posta cu confirmare de primire in termen de 15 zile de la comunicarea hotararii
Pe langa recursul formulat trebuie sa mai completez ceva acte sau trebuie sa merg la Barou sa platesc pentru ca ma reprezint singura? Exista vreo formulare tip pentru recurs? Daca da care? Voi depune recursul la Judecatorie la arhiva sau la registratura? Scuze ca am atatea intrebari, sper sa ma intelegeti.
Recursul se depune la registratura instantei care a pronuntat hotararea.Aveti grija ca recursul trebuie si motivat.

Daca am inteles bine este P_V de contraventie..in aceasta situatie recursul se poate motiva si oral in fata instantei de recurs.

Pur si simplu faceti o cerere subsemnata..., in calitate......
formulez Recurs impotriva sentintei nr.....pronuntata in dosarul nr...semnatura.

aveti grija sa primiti o dovada a inregistrarii. Faceti trei exemplare, doua depuneti si pe unul solicitati viza( dovada de inregistrare)

av. Ileana Schwarz

In partea in care trebuie sa trec motivele de recurs trebuie mentionata si legea conform careia cer anularea solutionarii sau motivele pentru care ar trebui anulat procesul-verbal facut de primarie? Normal eu argumentez ca procesul-verbal este nul pentru ca nu se indreapta impotriva persoanei care detine imobilul sau ar trebui sa aduc argumente si legi pentru care ar trebui data alta solutionare decat cea emisa deja? Nu mai inteleg nimic...:(( :((:((

Alte discuții în legătură

Rejudecare cauza in contencios administrativ edelweis08 edelweis08 Sunt functionar public, si am primit o amenda de la ANI pt nedepunerea declaratiei de avere in termen. Am contestat procesul verbal de contraventie , dar ANI a ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenþionalã anulatã pentru lipsa semnãturii dece84 dece84 Buna seara. Am depus la judecatorie o plangere contraventionala pentru o amenda de la ANAF, insa cererea a fost anulata din lipsa semnaturii. Da...stiu ce o ... (vezi toată discuția)
Rog explicatie lilicrin lilicrin Cand formulez recursul la o solutionare in care se respinge plangerea formulata de catre mine pentru anularea unui proces-verbal ce trebuie mai exact sa fac? ... (vezi toată discuția)