avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs

Am o intrebare pot eu sa depun singura recursul? Daca da unde trebuie sa il depun avand in vedere ca procesul a avut loc la Judecatorie? Procesul a fost pentru un imobil pe persoana fizica insa l-am pierdut pentru ca nu am depus dovezile necesare. Mentionez ca noi am deschis procesul impotriva primariei pentru anularea unui proces-verbal primit de la primarie. Respectivul proces-verbal a fost intocmit pe numele meu iar cladirea nu a fost si nici nu este pe numele meu. Sper ca aici este locul potrivit pentru a posta acest subiect.
Cel mai recent răspuns: Oana Istina , Consilier juridic 14:26, 29 Ianuarie 2009
te inteleg ca esti derutata. in primul rand nu trebuie sa platesti nimic la barou, caci te poti reprezenta singura. In al doilea rand vazi sa nu treaca termenul derecurs caci nu e de bine. Termenul de recurs e de 15 zile de la comunicare, dar nu se ia in calcul nici prima si nici ultima zi. deobicei cererea de recurs trebuie motivata in fapt si in drept, adica sa relatezi o situatie de fapt asa cum stii tu cu cuvintele tale, si o motivare in drept deobicei daca ai cerut anularea unui proces verbal se merge pe OG nr.2/200, art.16, cazuri de nulitate daca a existat un proces verbal de contraventie. te-asi putea ajuta mai mult daca mi-ai zice ce obiect a avut cererea ta la judecatorie si ce scria in procesul verbal. Bafta multa si ai grija cu recursul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare cauza in contencios administrativ edelweis08 edelweis08 Sunt functionar public, si am primit o amenda de la ANI pt nedepunerea declaratiei de avere in termen. Am contestat procesul verbal de contraventie , dar ANI a ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenþionalã anulatã pentru lipsa semnãturii dece84 dece84 Buna seara. Am depus la judecatorie o plangere contraventionala pentru o amenda de la ANAF, insa cererea a fost anulata din lipsa semnaturii. Da...stiu ce o ... (vezi toată discuția)
Rog explicatie lilicrin lilicrin Cand formulez recursul la o solutionare in care se respinge plangerea formulata de catre mine pentru anularea unui proces-verbal ce trebuie mai exact sa fac? ... (vezi toată discuția)