avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTABULARE MANSARDA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTABULARE MANSARDA

dupa pronuntarea divortului si initierea procesului de partaj , am inceput construirea unei mansarde pe o cladire ce o detineam impreuna cu fosta sotie.
autorizatia de constructie a fost eliberata dupa pronuntarea divortului iar constructia a fost realizata ulterior.dar pe aceea autorizatie apare si numele fostei mele sotii deoarece partajul nu este inca finalizat.
in aceste conditii cum ar trebui sa procedez pentru a putea intabula pe mine aceea mansarda?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:08, 26 Ianuarie 2009
In mod normal, trebuie inclusa in actiunea de partaj.Poate va intelegeti cu fosta sotie la partaj si incheiati o tranzactie pe capatul acesta de cerere.

Av. Cermak Iuliana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac partajul la o casa Ghilescu Ghilescu In urnă cu zece ani am achiziționat un teren. Împreuna cu soția am început documentația pentru construirea unei case inclusiv autorizație de construire ... (vezi toată discuția)
Intabulare ContSters88252 ContSters88252 acum 6 ani am divortat de fosta sotie. dupa doi ani de la divort am inceput construirea unei locuinte pe un teren proprietate comuna cu ... (vezi toată discuția)
Problema proces-verbal , recurs lilicrin lilicrin In urma unui proces-verbal intocmit de catre un angajat al primariei am primit pe loc o amenda de 2000 lei si ne-au cerut sa demolam cladirea construita fara ... (vezi toată discuția)