avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general conturi plata contributii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

conturi plata contributii

Buna ziua,

Cotributiile la salarii se platesc in aceleasi cotnuri la bs si basf nu s-a modificat nimic referitor la acest lucru cu 1 iulie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lizuca12 , utilizator 11:04, 12 Noiembrie 2012
la fel..BS si BAS,sau in fiecare cont al contributiei daca doriti..
Mai sunt Administratii financiare care primesc OP pe fiecre cont.:D
Multumesc frumos pentru raspuns :)

Spuneti-mi va rog daca trebuie sa fac o plata direct in cont contributie concedii si indemnizatii de la persoane juridice cod 439 unde gasesc cont in care se facea plata direct nu in 5502?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare opfv 2014 Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Am incercat sa descarc de pe anaf aplicatia pentru opfv 2014 si imi da cea eroare, a reusit cineva sa descarce ? Multumesc (vezi toată discuția)
Restanta plata cass - cerere de recuperare/compensare? cristina29 cristina29 Buna ziua! In cazul in care o societate are restante de plata contributii catre casa de sanatate, si in urma unor concedii medicale are de recuperat bani, se ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume casa de sanatate lylyan lylyan Buna ziua nu am avut pana acum sume de recuperat de la casa de sanatate. am o salariata in cb sarcina si lauzie. ce documente trebuie sa pregatesc si de pe ... (vezi toată discuția)