avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Urgent raspuns ! Multumesc.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Urgent raspuns ! Multumesc.

Buna ziua. Doresc sa stiu daca (si in ce forma) o institutie publica (spital) poate efectua o plata datorata unui operator economic catre alt operator economic, existant o datorie intre acestia. X (spital) trebuie sa plateasca o suma catre Y, Y doreste ca plata sa fie efectuata direct catre Z pentru stingerea unei datorii.
Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:50, 11 Octombrie 2012
Va recomand un Bilet la ordin, care poate fi girat conform dorintei beneficiarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata in trei bogdan22003 bogdan22003 Bunadimineata, am si eu o intrebare, sunt administratorul unei firme, Z, am de incasat niste bani de la o firma Y, care are de incasat la randul ei de la firma ... (vezi toată discuția)
Executare silita bilet la ordin girat Livia25 Livia25 Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie. X a emis un bilet la ordin catre Y. Y a girat biletul la ordin catre Z (societate in insolventa). Aceasta ... (vezi toată discuția)
Compensare bo fara circuit bancar?? aurell aurell ce stiti de compensarile in trei prin BO fara circuit bancar? o cunostinta are problema asta. adica x da bilet la y, y il gireaza la z si z avand o datorie la ... (vezi toată discuția)