avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de comodat

buna ziua! am si eu o intrebare vreau sa imi fac o firma, pot sa fac contract de comodat intre mine si sotul meu pe apartamentul in care locuim pt a-mi face sediul social.....mentionez ca in contract suntem trecuti amindoi (am fost informata ca se poate dar nu inteleg cum) :-/ va multumesc !
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:32, 12 Octombrie 2012
exista in prezent o lege care modifica impozitul daca locuinta este comodata/ inchiriata?
Nu. Asta e o propunere care circula pe piata, ca impozitarea sa nu se mai faca dupa proprietar ci dupa cel ce o utilizeaza.
In prezent impozitarea se face in functie de prorietar, persoana fizica sau juridica.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
george-neagu, moderator
Nu exista in prezent vreo reglementare in sensul impozitarii suplimentare a imobilelor inchiriate sau in legatura cu care exista un contract de comodat in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru sediu social mihai_pirjol mihai_pirjol Buna ziua, am cateva nelamuriri in legatura cu incheierea contractului de comodat pentru sediul social al unei firme. Am inteles ca acesta poate fi redactat ... (vezi toată discuția)
Model contract comodat - schimbare sediu social pfa violetapotoceanu violetapotoceanu Ma poate ajuta cineva , va rog , cu un model de contract comodat pentru schimbare sediu profesional PFA , am gasit doar in curs de constituire . Daca locuinta ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sediu social elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vreau sa imi deschid un SRL. Pentru sediul social pot sa inchei contract de comodat intre mine - ... (vezi toată discuția)