avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

Cum poate un asistent medical licentiat in Drept sa fie trecut pe postul juristei aflata in concediul de ingrijire a copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 29 Decembrie 2012
Multumesc.As dori sa-mi spuneti daca Ordonanta 17 din 23 august 2012 priviind plata neefectuata a sumelor stabilite prin hotarari judecatoresti include si alin (2) din Legea 230/2011 pentru aprobarea OUG a Guvernului nr 71/2009 -care spune ca orice procedura de executare silita se suspenda de drept?Se poate suspenda procedura de executare silita?
Procedura de suspendare a executarii silite se poate suspenda ...OG nr.17/2012 nu face nicio referire la acel articol mentionat de dvs .. prin urmare, potrivit actului normativ , in cursul termenului cuprins intre 01.01. - 31.12.2012 orice procedura de executare silita se suspenda de drept
Multumesc.Cand devine executorie o sentinta civila privind litigii de munca, daca sentinta este din octombrie 2011 si i s-a pus decizia de definitiva in urma recursului, in ianuarie 2012?
Hotararea devine executorie la data pronuntarii ei de actre prima instanta ... daca hotararea s-a pronuntat de catre Tribunal in octombrie 2011 , atunci de la aceasta data devine executorie .. in urma solutionarii recursului hotararea devine irevocabila.
Buna seara. Va rog sa imi spuneti ,daca este necesara investirea cu formula executorie a dispozitiilor civile din sentintele penale, ramase definitive, emise de catre judecatorii?Dar cele date de catre tribunal?

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale cristina/BZ cristina/BZ sentinta civila:admite contestatia precizata ,formulata de contestatoarea x domiciliata in y,contradictoriu cu parata z(ziar local) cu sediul in y si in ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale iulia_n40 iulia_n40 In urma cu doi ani, conducatorul institutiei in care lucrez mi-a retinut abuziv din salariu, incadrandu-ma pe un post inferior.M-am judecat cu institutia si, ... (vezi toată discuția)
Colegul va mai putea lucra ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Astazi, a venit la institutia noastra Comunicare minuta penala. Procesul penal priveste pe colegul de serviciu care a fost judecat ... (vezi toată discuția)