avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

Cum poate un asistent medical licentiat in Drept sa fie trecut pe postul juristei aflata in concediul de ingrijire a copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 29 Decembrie 2012
Multumesc.Speta:Pe terenul unei unitati sanitare de interes public national,teren aflat in proprietatea Ministerului de Finante,in administrarea M.S.si in folosinta unitatii sanitare,a fost construita o biserica cu acordul tacit al conducerii unitatii si cu autorizatie de constructie de la primaria localitatii.La aceasta data, are unitatea sanitara dreptul si posibilitatea sa treaca biserica in patrimoniul ei,avand in vedere ca unitatea sanitara nu a contribuit material la edificarea acesteia iar conform art.181 din Statutul pentru organizarea si functionarea Bisericii Ortodoxe (H.G. 53/16.01.2008)" o biserica imediat dupa sfintirea ei,trece in propretatea si in folosinta unitatilor de cult din cadrul eparhiei"iar art. 183 alin 2 arata ca lacasurile de cult din unitatile medicale depind direct de chiriarh si nu li se poate schimba destinatia?
:offtopic: Interventie moderator

Rog sa repostati ultimul dvs mesaj in sectiunea Drept Civil, intrucat aceasta sectiunea nu are nicio legatura cu problema postata ... Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale cristina/BZ cristina/BZ sentinta civila:admite contestatia precizata ,formulata de contestatoarea x domiciliata in y,contradictoriu cu parata z(ziar local) cu sediul in y si in ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale iulia_n40 iulia_n40 In urma cu doi ani, conducatorul institutiei in care lucrez mi-a retinut abuziv din salariu, incadrandu-ma pe un post inferior.M-am judecat cu institutia si, ... (vezi toată discuția)
Colegul va mai putea lucra ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Astazi, a venit la institutia noastra Comunicare minuta penala. Procesul penal priveste pe colegul de serviciu care a fost judecat ... (vezi toată discuția)