avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calificari dupa obtinerea licentei in drept
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calificari dupa obtinerea licentei in drept

Buna ziua. As vrea sa stiu dupa obtinerea diplomei de licenta in drept care sunt calificarile pe care le am si pe functii as putea sa ma angajez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:10, 11 Octombrie 2012
Va puteti angaja ca si consilier juridic sau puteti profesa ca avocat, executor judecatoresc , notar public etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce poate fi un absolvent de drept? dorel13 dorel13 Un licentiat al Facultatii de Drept si Administratie Publica in domeniul Drept specializarea Drept poate fi consilier juridic, poate da examen pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Vechime in profesii juridice, inainte de a obtine licenta? COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: sunt angajata de mai bine de un an de zile ca si consilier juridic angajata cu contract de munca in ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre consilier juridic si jurist ? spiridus spiridus Am terminat Facultatea de Drept acum 6 ani, nu am profesat deloc, nu sunt inscrisa in asociatia CCJ, doresc sa ma angajez la o firma, part-time. Cum sa ma ... (vezi toată discuția)