avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... respectare program vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

respectare program vizitare minor

Buna ziua, mi s-a stabilit program de vizitare minor la domiciliul meu in Olanda. Trebuie sa duc copilul cu mine la domiciliul meu din Olanda de sarbatorile de iarna iar pe fosta sotie o obliga sa respecte acest program.
copilul are pasaport, dar mama lui mi-a dat de inteles de maai multe ori ca acest program de vizitare nu se va realiza.
avem custodie comuna, dar instanta o obliga sa respecte si programul de vizitare.
mai am nevoie de acordul ei in aceste conditii de a parasi tara cu copilul in cadrul programului de vizitare? Cum pot obtine pasaportul de la ea?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:17, 11 Octombrie 2012
Cel mai indicat ar fi sa rezolvati amiabil totul!In caz contrar ii puteti face plangere pt nerespectarea hotararii judecatoresti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizitare minor tavi2010_cdo tavi2010_cdo Salut Sunt un tatic ce din 29sep2010 nu mai poate sa-si vada fetita de 4 ani si 9 luni din cauza faptului ca fosta sotie(ce are custodia copilului ....si se ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita cristi.a cristi.a Buna ziua, Daca tatal care a obtinut program de vizita nu respecta acest program, ce pot sa fac? Mai exact, are dreptul pana duminica ora 16 si el vrea ... (vezi toată discuția)
Model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești ... florentinavlad florentinavlad model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești definitive și irevocabile având custodie comuna a minorei tatăl minorei nu respecta ... (vezi toată discuția)