avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs nefondat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs nefondat?

solutie : recurs respins ca nefondat .
cine ma poate lamuri asupra hotararii??cand devine definitiva?hotararea data la fond este in febr 2012.daca recursul nu a fost admis devine la acea data definitiva sau in ziua cand a fost recursul??

e vorba despre un dosar penal.
Hotararea ramane definitiva la data pronuntarii deciziei din recurs.
Hotararea primei instante ramane valabila, nemodificata.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2012
Francisc Gerber, Avocat
Stimata doamna, hotararea a ramas definitiva inca din momentul din care s-a pronuntat prima instanta.
In clipa de fata hotararea judecatoreasca se poate pune in executare fara probleme.
singurul aspect pe care nu l inteleg este ca pe hotararea la fond, data in februarie nu scrie definitiva.
Pentru ca scrie definitiva pe hotararea din recurs. Aceea este definitiva.

Alte discuții în legătură

S-a prescris sau nu? adrianaardelean adrianaardelean buna ziua va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc vis-a-vis de implinirea termenului de prescriptie povestea e foarte lunga am sa incerc sa o redau succint. e ... (vezi toată discuția)
Divort-fond, apel, nu pot pune in aplicare programul de relatii personale Arslan Arslan Buna tuturor, S-a judecat fondul (am primit un program de relatii personale), a urmat apelul, care a fost respins. Urmeaza cele 30 de zile. Nu pot pune ... (vezi toată discuția)
Cand ramane definitiva o hotarare judecatoreasca? alexionut alexionut Sal! Spuneti-mi si mie va rog,cand ramane definitiva o hotarare judecatoreasca-la cate zile dupa pronuntare?? (vezi toată discuția)