avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs nefondat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs nefondat?

solutie : recurs respins ca nefondat .
cine ma poate lamuri asupra hotararii??cand devine definitiva?hotararea data la fond este in febr 2012.daca recursul nu a fost admis devine la acea data definitiva sau in ziua cand a fost recursul??

Deci daca va scrie pe hot din recurs,ca inca nu este redactata,inseamna ca este definitiva cu data respingerii recursului.am inteles bine?nu cu data pronuntarii primei instante de fond,sper sa nu par penibila.scz
Pe mine ma interesa cu ce data va incepe pedeapsa primita.cu data recursului respins sau cu data pronuntarii primei instante,adica din februarie.e vorba de o suspendare .

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament

Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Pedeapsa incepe cu data respingerii recursului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a prescris sau nu? adrianaardelean adrianaardelean buna ziua va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc vis-a-vis de implinirea termenului de prescriptie povestea e foarte lunga am sa incerc sa o redau succint. e ... (vezi toată discuția)
Divort-fond, apel, nu pot pune in aplicare programul de relatii personale Arslan Arslan Buna tuturor, S-a judecat fondul (am primit un program de relatii personale), a urmat apelul, care a fost respins. Urmeaza cele 30 de zile. Nu pot pune ... (vezi toată discuția)
Cand ramane definitiva o hotarare judecatoreasca? alexionut alexionut Sal! Spuneti-mi si mie va rog,cand ramane definitiva o hotarare judecatoreasca-la cate zile dupa pronuntare?? (vezi toată discuția)