avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri caen potrivite pentru proiectare, montaj, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri caen potrivite pentru proiectare, montaj, service, intretinere ascensoare

Imi puteti spune ce coduri caen se potriviesc activitatilor de proiectare, montaj, service, intretinere ascensoare?
Eu m-am gandit pana acum la
2822 Fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat
7112 Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 11:20, 19 Octombrie 2012
buna ziua!
Presupun ca doriti 7112 ca sa puteti face si proiectul de instalare, dar 2822 nu vad de ce: aveti de gand sa construiti/ asamblati lifturi din piese? 2822 se refera la fabricarea efectiva a liftului nu la montarea, repararea si intretinerea lui......in opinia mea, ma rog...
Daca doriti sa montati lifturi deja construite si sa le si reparati, cred ca v-ati plia mai bine pe
4329 (instalarea de lifturi) si 3312 (reparare/ intretinere echipamente de ridicat)
numi bine si spor in ce doriti sa intreprindeti!
Utilizatorul care a pus intrebarea are dreptate codul care contine fabricarea unui produs se refera inclusiv si la asigurarea intretinerii lui, a service-ului, etc. chiar daca nu a fost construit efectiv de el. Asa a dorit legiuitorul cand a conceput codul CAEN.
Chiar daca exista codul CAEN 4329 care se refera in mod explicit la instalarea de lifturi?
Nu de alta, dar codul CAEN 2822 face parte din categoria C Industria prelucratoare, care presupune "....transformarea fizica si chimica a materialelor, substantelor sau componentelor in produse noi......", iar codul CAEN 4329 face parte din categoria F Constructii, care "...include lucrari noi, reparatii, completari si modificari...."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen montaj hardtopuri pe autovehicule D-ANA D-ANA :)Ce cod credeti ca ar corespunde activitatii de montaj hardtopuri pe autovehicule ? Hardtopurile sunt niste structuri care inchid partea din spate a unei ... (vezi toată discuția)
Pot face proiecte de constructii civile pe cod caen 7112? george_fcs george_fcs Buna ziua, Sunt de profesie inginer constructor si doresc sa inffintez o firma de proiectare. Codul CAEN al societatii va fi 7112. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt activitati de tamplarie adela05 adela05 Ce cod caen pot sa folosesc pt activitati de tamplarie? (vezi toată discuția)