avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA .PENTRU UN LITIGIU DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA .PENTRU UN LITIGIU DE MUNCA

BUNA ZIUA AM DAT IN JUDECATA ,(CA VORBA AIA NU PUTEM SA TRAIM CA IN JUNGLA,SA FIM SI NOI CIVILIZATI),O FIRMA DIN ORASUL MEU UNDE AM FOST ANGAJAT SI AM AVUT O INFATISARE UNDE MI AU DAT UN TERMEN DE O LUNA PINA LA URMATOAREA SEDINTA LA CARE NU AM PUTUT MERGAREA E CA ULTERIOR SA PRIMESC URMATOAREA INFORMATIE CA MI SA AMINAT IARASI PROCESUL PESTE .....1 AN..ASTA E STRIGATOR LA CER.

INTREBAREA MEA ESTE CA SE POATE FACE ASA CEVA??

CE POT SA FAC IN CONTINUARE???#-o
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 12:49, 12 Octombrie 2012
Puteti face cerere de preschimbare a termenului de judecata ... invocati in cerere ca , art.271 alin.2 C.mun. prevede : termenele de judecată nu pot fi mai mari de 15 zile.
Pe langa cererea aceea introduceti cerere "solicit ca procesul sa se judece in lipsa mea" - e dreptul dvs, in caz ca mai lipsiti. Daca nu faceti cererea aceea se va perima judecata si devine mai complicat si nu stiu sa va explic :) In rest depinde exclusiv de magistrati pentru termene. Puteti apela la orice procedura, tot ei aleg. Consider ca era mai rau daca declarau proba castigata de cealalta parte, decat daca au suspendat procesul astfel, nu credeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare proces civil bună ziua!va rog daca ma puteti ajuta ... danalida danalida Cerere suspendare facultativa a procesului civil art 413 alin 1),pct.1 Ncpc Bună ziua!Va rog daca ma puteti ajuta cu un răspuns. Am ... (vezi toată discuția)
Divort barbalata dana barbalata dana Daca la prima infatisare reclamantul nu sa prezentat nu are avocat su instanta da se amina cauza cu piritul si autortatea tutelara.Ce inseamna si ce se poate ... (vezi toată discuția)
Retragere actiune de evacuare mona.iv mona.iv Buna seara ! As avea nevoie de o informatie : ce demers trebuie sa intreprinda partea reclamanta dintr-un proces de evacuare, in cazul in care, in timpul ... (vezi toată discuția)