avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire teren extravilan

E o problemă, dacă nu se face succesiunea la un teren extravilan? dacă rămâne decedatul cu numele său ca proprietar, iar impozitele sunt platite de către moştenitori, dar fără ca să se facă moştenirea la notariat.? Nu ne înţelegem, o parte din cei de pe titlul de proprietate, vor acum, mai mult decât li se cuvine, deşi terenul se foloseşte normal, aşa cum se cuvine fiecăruia. La un moment dat, se va face prin partaj cu hotarâre judecătorească, dar poate să stea aşa, fără ca să se facă moştenirea? Dacă da, cât timp?
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2012
Birdean, utilizator
Cel mai recent răspuns: Birdean , utilizator 21:40, 16 Octombrie 2012
Cel mai bine sa iesiti din indiviziune .
Puteţi rămâne în indiviziune oricât doriţi nu reprezintă o problemă şi nu există text de lege care să oblige la sistarea stării de indiviziune. De obicei necesitatea ieşirii din indiviziune rezultă din necesitate datorită deteriorării relaţiei dintre coindivizari, se pare că în cazul dv.stră momentul se apropie.
Da . As iesi din indiviziune, dar problema e ca 3 din cei 5 de pe titlu, vor mai mult decat li se cuvine. Singura cale este instanta ...cred.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiunea de iesire din indiviziune-partaj andy_roxy91 andy_roxy91 Care este diferenta intre actiunea de iesire din indiviziune si partaj succesoral? (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune arara arara exista o mostenire cu 5 mostenitori, dupa toate informatiile nu se poate iesi din indiviziune deoarece deschiderea la strada nu este suficient de mare As dori ... (vezi toată discuția)
Mostenitori coproprietari asupra unui teren Bianca_S Bianca_S Buna ziua, Situatia de fapt este urmatoarea: sunt in coproprietate cu alti doi mostenitori, care au incheiat un antecontract de vanzare-cumparare (inscris ... (vezi toată discuția)