avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract .
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract .

Buna ziua.Vreau sa reziliez contractul cu o firma cablu tv, telefonie si internet si imi spun ca trebuie sa platesc comform contractului o suma de 50 euro.Intrebarea mea este-Legea nr 161/2010 nu e valabila...?????

[Editat - identificarea persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme nu este permisa pe forum, multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:01, 12 Octombrie 2012
DA, este.
Ati intrebat ce reprezinta acea suma?
Banuiesc ca sunt despagubirile datorate firmei pentru rezilierea unilaterala inainte de termen a contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la abonament companie de telefonie mobila csurlee csurlee Buna ziua, Am si eu un abonament [Editat] pe care l-am prelungit pe 2 ani, cumparand un telefon prin puncte (mai am cam 1 an) pe care doresc sa-l reziliez. ... (vezi toată discuția)
Upc stef1234 stef1234 Buna ziua, Am o problema cu firma [EDITAT]. Am avut un contract de cablu tv pe care am vrut sa-l reziliez in luna august 2010. Cei de la [EDITAT] mi-au ... (vezi toată discuția)
Furnizorul aplica legea diferit si cand vrea? tatianalili2005 tatianalili2005 Buna ziua, Avand in vedere aparitia Legii 161/2010, privind eliminarea posibilitatii introducerii clauzelor abuzive in contractele de telefonie, cablu si ... (vezi toată discuția)