avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

daca am cumparat o masina din Gemania pe data de 28.09.2012,dupa efectuarea RAR si obtinerea CIV, pentru inmatriculare mai platesc taxa de poluare sau de prima inmatriculare ,avand in vedere votul din Parlament privitor la suspendarea plati pana la 31-12-2012
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 22:28, 11 Octombrie 2012
Da ,platesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru. obligatie de plata proprietar nou mircea8 mircea8 am cumparat o solenza 1,4 mpi din 2005. in 5 martie 2013 sunt al patrulea proprietar masina a fost inmatriculata in 2012 de ultimul proprietar.pentru schimbare ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare(masina inmatriculata fara taxa,vanduta) focsany focsany Am o problema...mare.Am cumparat o masina in noiembrie 2012,am intrebat vanzatorul daca a platit taxa,a zis ca da si a ramas sa-l contactez dupa ce fac ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 ana612 ana612 Buna seara , vreau sa achizitionez un autoturism cumparat de nou din Romania in anul 2005 , inmatriculat in anul 2005 ( in acest an nu se platea taxa de prima ... (vezi toată discuția)