avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general URGENTA .... SE POATE FACE ASA ....
Discuție deschisă în Contabilitate în general

URGENTA .... SE POATE FACE ASA ....

Am si eu o urgenta si nu stiu daca este posibil.
primesc marfa de la firma x din anglia. Pe factura este specificat ca plata se va face in contul unei alte societati y din Dubai ( ex comunitar). Societatea din Dubai si societatea din Anglia au accelasi asociat,

Este corect sa efectuez plata in contul firmei Y din Dubai???
Mai imi trebuiesc alte acte....??? Contract ... ceva in genul.....
Cel mai recent răspuns: jambonica , utilizator 12:59, 12 Octombrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare magyari magyari Am o problema destul de complicata, si nu stiu daca solutia aleasa de mine este corecta, motiv pentru care va expun pe scurt situatia, cu rugamintea de a ... (vezi toată discuția)
Magazin online Adyonela Adyonela Buna seara. S-a deschis un magazin online pe PJ \\"X\\". In acest magazin sunt produse de la 3 firme: \\"X\\", \\"Y\\", \\"Z\\". Daca o persoana comanda ... (vezi toată discuția)
Tva aferent export dubai angelin angelin Buna ziua. O firma X din Romania incheie un contract de prestari servicii(confectii) in regim lohn cu un client francez care solicita locul facturarii: firma Y ... (vezi toată discuția)