avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzufruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzufruct

Buna seara,
Va rog sa-mi spune-ti daca o propietate donata fiului meu si cu clauza de uzufruct pe o camera pentru fostul meu sot, poate fi vanduta chiar daca fostul sot se opune.Daca nu plateste partea lui de intretinere si celelalte utilitati, ce pot sa fac? casa este a copilului meu, donata de mine.Multumesc .
pai copilul nu si-a luat oblig de a platii?copilul poate vinde casa dar obligatia de uzufruct viager se pastreaza.pt.mai multe detalii vb cu un av
crisv a scris:

...oblig ...pt...vb...av


:ban:AVERTISMENT MODERATOR!

Stimat forumist,

Vă rog să aveți în vedere prevederile Regulamentului Forumului, care, printre altele, arată că :Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii.

De asemeni, trimiterile la avocat nu sunt recomandabile, fiind de preferat lămurirea celui care solicită sfatul.

Vă mulțumesc,
moderator,
Andrei Grigoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil GEO68 GEO68 AM TERMINAT PARTAJUL NU AM FACUT RECURS IN URMA DECIZIEI DATE DE JUDECATOR TREBUIA SA II DAU FOSTEI SOTI SUMA DE 52000 MII RON . DAR NU SA SPECIFICAT SI O ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager baciueduard baciueduard in anul 2001 parintii mei cu socrii ne-au ajutat sa cumparam un apartament propietari noi dar cu uzufruct viager in favoarea celor 4,noi am locuit in ... (vezi toată discuția)
Situația locativã a fostului soț. vrinceanu mariana vrinceanu mariana Buna ziua. Sotul meu a plecat de acasa la o alta femeie. Am divortat de el, el locuieste cu aceasta femeie la ea dar nu are mutatie , deoarece casa unde ... (vezi toată discuția)